Probaj, nosi, voli: 6 preporuka za avgust 2019.

0

Stigao nam je i zadnji ljetni mjesec – i dalje je jako toplo i, bez obzira da li ste već bile na odmoru, tek planirate da idete ili ste u ovom trenutku na nekoj od prekrasnih plaža, donosimo vam šest odličnih prijedloga koji će zadnji ljetni mjesec učiniti još ljepšim.

Fantastična ljetna haljina


Sigurno postoji tako mnogo komada garderobe koje ćete veoma rado nositi tokom ovog mjeseca, a mi ćemo vam predložiti fantastičnu ljetnu haljinu – njeno veličanstvo košulja haljina! Tako jednostavna, a opet tako praktična, ovo je model haljine koji možete nositi u mnogobrojnim prilikama, a imajući u vidu da je riječ o modelu A kroja, ona veoma dobro pristaje gotovo svakoj ženi. Diskretni, a upečatljivi dezen garancija je da će vas svi i uvijek primijetiti, gdje god se pojavite, a ovu haljinu možete kupiti ovdje.

Ultra moderne i udobne sandale


Bilo da ste na odmoru ili ne, bilo da imate opuštenu ili pak formalnu kombinaciju ili, na kraju, bilo da je u pitanju dan ili veče, sandale su tokom vrelih avgustovskih dana jedna od najboljih opcija, kada je riječ o obući. A ukoliko vam je cilj da i ovog mjeseca izgledate veoma moderno, da vam ujedno bude jako udobno te da svaku kombinaciju podignete na jedan viši nivo, za to će se pobrinuti ove ultra moderne Zara sandale sa zebra printom, a koje možete kupiti ovdje.

Još bolja kombinacija!


Često ste na Facebooku i Instagramu? Ne želite da vas bilo šta sprečava u tome da podijelite savršene trenutke koje ćete zabilježiti kamerom svog telefona ovog mjeseca? To nikada nije bilo lakše i jednostavnije, jer vam to omogućuje m:tel! Još bolja i savršenija kombinacija za sve m:tel korisnike, koji žele najbolje od pripejda i postpejda, ogleda se u sljedećem: za 17 KM mjesečno dobijate 60 minuta za pozive prema mobilnim i fiksnim mrežama u BiH kao i 60 sms poruka, takođe, prema svim mrežama u BiH. I to nije sve: 5 GB mobilnog interneta i neograničen mobilni internet za Facebook i Instagram takođe ulaze u ovu savršenu kombinaciju. Ček, ima još! Da, uz sve navedeno, imate i mogućnost izbora telefona već od 1 KM! Više informacija saznajte ovdje.

Istinska kraljica ljeta


Ono stoji da je tokom ljeta sladoled jedna od najdražih poslastica, ali jednako su nam drage i sladoled torte. Može se s pravom reći kako je sladoled torta prava kraljica ljeta, kada je riječ o poslasticama, a upravo ona je tako osvježavajuća i idealna za vrele avgustovske dane. Vođene time, spremile smo vam listu od petnaest fantastičnih u kojima ćete, sigurne smo, uživati ovog mjeseca. Pogledajte je ovdje.

Lagano štivo za vrele avgustovske dane


Da li književnost ima sposobnost liječenja? Koja knjiga može izliječiti slomljeno srce? To se zapitala i Silvija, četrdesetogodišnjakinja koja živi u Parizu, a koja je baš čitanjem knjiga naučila mnogobrojne, dragocjene lekcije. Naučila je da prepozna vlastita ograničenja i da im se suprotstavi, kako bi poboljšala kvalitet svog života, da prepozna pravu ljubav kada joj zakuca na vrata, ali i da zbog života sa pogrešnom osobom i sami postajemo nezadovoljni… Ovu fantastičnu knjigu nećete ispuštati dok je ne pročitate, a možete je kupiti ovdje.

Serija koja se gleda u jednom dahu


Neki idu čak toliko daleko da su izjavili kako je serija “Godine i godine” zapravo i serija godine, a veoma lako ćete primijetiti sličnost sa vremenom u kojem živimo. Radnja počinje da se dešava 2019. godine, prati porodicu Lajons iz Mančestera, a onda se radnja malo ubrzava i u šest fantastičnih epizoda saznajemo šta se dešava u narednih petnaest godina. Ono što ovu seriju izdvaja od drugih jeste što nam radnja pokazuje kako je ta realost zaista moguća (kritičari su rekli kako je već i počela u svijetu koji nas okružuje), a ovdje saznajte gdje ovu seriju možete gledati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info