Vodolija: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Koliko god se trudili, iz obaveza koje vučete, nikako ne uspijevate da se ispetljate u potpunosti. Taman pomislite da ste sve riješili, a pojavi se nova-stara situacija kojoj morate da posvetite pažnju. Traženi ste trenutno, ali ni sami ne znate da li vam to baš odgovara, jer ne možete da izađete nakraj i sa ovim što imate.

Polako počinju da se otvaraju prilike za pokretanje novog posla, angažmana ili poslovnog ugovora, ali sve je još uvijek u pripremnoj fazi. Samo budite strpljivi – ovo je povoljno po vas.

Ljubav. Partnerovo ponašanje vas pomalo zbunjuje. Da se razumijemo, nije to loše ponašanje, naprotiv. Druga strana češće nego inače počinje da vam pokazuje koliko joj je stalo do vas, samo vas nešto traži, zove, guta vas pogledom, ima sto i jedan prijedlog za zajedničke momente.

Ništa vama tu jasno nije. To vam čas prija, čas vas jako iritira, pogotovo kada ste u poslu, a druga strana očekuje da baš njoj posvetite vrijeme…

Slobodni, zakolutaćete očima kada vam se neko iz prošlosti javi. Ili to nije osoba koju ste očekivali i možda joj se nadali ili je to neko ko vas je smarao i kada je bio sadašnjost, a kamoli sada. Sve u svemu, od prošlosti vajde nema, ali od novih osoba – ima. Tu su one, ide kontakt…

Zdravlje. Problemi sa hormonima i žlezdama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info