Vaga: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Sa one pozitivne strane gledano, sedmica pred vama je prilično dobra, jer će posla, i to kvalitetnog i brzo naplativog, biti u povelikoj mjeri. S druge strane pak, ponekad vam je teško da se probudite ujutro, a kamoli da istim, jakim tempom radite iz dana u dan.

Dakle, imate povoljnosti, ali istovremeno imate i neku formu ograničenja, limita koji ipak ne bi trebalo da prekoračite. U suštini, situacija vas tjera da više posvetite vremena sebi i opuštanju, a da posao svedete na neku razumnu mjeru.

Ljubav. Zapitajte se koliko ste trenutno realni u sagledavanju situacije sa osobom koju volite. Moguće je da primjećujete i stavljate u prvi plan samo ono što želite da vidite, bilo to dobro ili loše.

Baš iz tog razloga, ovo nije period ni za kakve ozbiljnije poteze (u kojem god pravcu), već prije za uživanje, opuštenost i neku finu energiju koja će se lako buditi između partnera i vas.

Slobodne Vage se sada mogu baš jako zainteresovati za jednu osobu koja im stiže preko prijatelja, izlazaka ili pak društvenih mreža.

Samo poznanstvo i početak komunikacije će biti gotovo pa savršeni, ali ipak vam se savjetuje da ne uzimate baš sve oko ove osobe „zdravo za gotovo“. Neka vaši alarmi ipak budu u pripravnosti.

Zdravlje. Problemi sa hormonima ili kičmom kod starijih Vaga.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info