Strijelac: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Sedmica u kojoj vam je prilično teško da radite, sve vam predstavlja napor i mora se priznati da jedva otaljavate ono što morate. Čini se da ste se prilično umorili od zahtjevnog perioda koji je iza vas i da vam je potreban predah.

Bilo bi dobro ako biste u ovoj sedmici – i to u njenom drugom dijelu makar – uspjeli da odvojite par dana samo za sebe. Generalno gledano, situacija na poslu je prilično korektna, nema većih problema niti situacija koje vam donose glavobolje…

Ljubav. Partner je malo živnuo, pokrenuo se, a samim tim i vaš odnos je polako krenuo uzlaznom linijom. Gledajte da to ne pokvarite time što ćete zbog obaveza i drugih prioriteta imati premalo vremena za osobu koju volite.

Druga strana je još uvijek naglašeno osjetljiva pa vam može grdno zamjeriti zbog ovoga, čak i ako to uopšte nije vaša namjera da je onespokojite. Dakle, koliko god vam to bilo teško i zahtjevno, budite tu za drago vam biće.

Slobodni, vi gledate u nekog i taj neko gleda u vas. Prosto se osjeti napetost u vazduhu, vidi se obostrana zainteresovanost. Međutim, neka prepreka, kočnica definitivno postoji, jer je kod vas vidljivo oklijevanje i nesigurnost da napravite prvi korak.

Zdravlje. Umor, podložnost stresu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info