Škorpija: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Sa jedne strane, traženi ste, vaši rezultati se i te kako vide, ne možete da se požalite na pozicije koje trenutno imate, ali s druge strane iz dana u dan vam se sve više čini da se non stop vrtite u jednom te istom krugu i da ne možete da napravite neki iskorak, nešto više od toga.

Kao da ste limitirani – do jedne tačke može, a odatle ne može nikako. A vi biste baš to „odatle“. Pa, moraćete da sačekate još neko vrijeme i da budete strpljivi, koliko god vam to teško padalo.

Ljubav. Trenutno vi vidite samo svoje prioritete, a to partner nije. Sve ono što se vezuje za posao, za vašu poziciju i status sada vas u potpunosti okupira. I to je to. Da ne bi došlo do nekih neprijatnih momenata ili stvaranja distance između vas i voljene osobe, bilo bi dobro da ipak povremeno istu stavite ispred svega i ispred svih.

Samo kad se malo opustite i zaboravite šta sve morate uraditi, počećete i vi da više uživate u ovim momentima.

Slobodni, jedna osoba preko poslovnog segmenta vam šalje žestoke signale o svojoj zainteresovanosti. Vi to primjećujete i negdje vam čak i prija, ali nije baš sigurno da ste trenutno spremni da širite priču ovdje…

Zdravlje. Starijima su mogući sitniji problemi sa kičmom i krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info