Ribe: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Povremeno imate osjećaj da vam se život pretvorio samo u posao, da se sve vrti oko toga, da liježete i budite se sa spiskom u glavi šta sve morate uraditi… Dosad vam se sve ovo isplatilo, nema razloga da sumnjate da će i od sada.

To što trenutno ne vidite mogućnost za svoje napredovanje i jaču poziciju, ne znači da iste neće biti. Naravno, kada bude pravi trenutak za tako nešto. Neke ponude će doći do vas ove sedmice, ali ne treba ih automatski prihvatati. Sačekajte i dobro razmislite o svemu.

Ljubav. I vi i partner ste trenutno u nekoj čudnoj fazi. Emocija je tu, zajednički trenuci su tu, ali kao da nema one prave povezanosti, pravog spoja. Nekad vam se čini da više razumijevanja i pravog zadovoljstva imate u odnosu sa kolegama ili prijateljima nego u odnosu sa voljenom osobom.

Nemojte ovo shvatati drastično – to je samo prolazna faza, a vjerovatno ste je i malo preuveličali. Pustite da sve polako, nekim svojim tokom, dođe na svoje mjesto.

Slobodne Ribe, muvaju vas osobe koje poznajete preko posla. Ima tu i smarača, ali ima i prilično zanimljivih „likova“ sa kojima bi vrijedilo bolje se upoznati. Ukoliko i dalje razmišljate o prošlosti, u ovoj sedmici možete dobiti nešto malo od nje, ali nedovoljno…

Zdravlje. Dobar momenat da usvojite neke zdravije životne navike.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info