Rak: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Neka pitanja, koja su za vas od velikog značaja, uspjećete da pokrenete tokom ove sedmice. Razrješenje se još uvijek ne vidi, ali ako ništa drugo, dobili ste obećanja ili podršku od ljudi na čiju riječ računate i u koje ste sigurni.

Na poslu je nešto malo opuštenija atmosfera nego inače, iako se pritisak i količina obaveza ne smanjuju. Takođe, dosta neke sitne problematike, koju vi vrlo uspješno rješavate. Moguće je da će planirano poslovno putovanje ipak biti odloženo za narednu sedmicu.

Ljubav. To što vi očekujete i to što vam voljena osoba daje, dvije su različite stvari. E sad, postoje dva objašnjenja za ovo: prvo je da vi očekujete previše, a drugo je da vaš partner u ovom trenutku nije u mogućnosti da se ponaša onako kako biste vi željeli.

Možda će moći u nekom drugom periodu ili neće moći nikad – vaše je da ne pravite filmove u svojoj glavi već da pustite da stvari idu svojim tokom. Ionako u roku od par mjeseci ulazite u period gdje će se tačno vidjeti sve ono što vas zanima…

Slobodni Rakovi bi stvarno sebi učinili uslugu ukoliko bi dozvolili osobi, koja ih iz sve snage muva, da im se približi. Učinite sebi uslugu – dajte šansu nekom novom, prekinite da se više osvrćete ka prošlosti.

Zdravlje. Cirkulacija i variranje pritiska, naročito starijim Rakovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info