Ovan: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Baš i niste nešto u fazonu mukotrpnog rada tokom ove sedmice. Ono što baš morate da odradite, odradićete, ali ćete gledati da sebi ostavite što više slobodnog vremena. Sada će dobro funkcionisati oni Ovnovi koji imaju zanimanja u kojima je potrebna naglašena kreativnost.

Ovo baš i nije savršen trenutak da otpočinjete sa novim poslovnim projektima ili u novim saradnjama pa to ostavite za drugi dio avgusta makar.

Ljubav. Glasno i strasno, tokom ove sedmice, u vašim partnerskim relacijama. Što će biti strasno, to nam je jasno – ljeto je tu, varnice su tu, a još ukoliko ste negdje na odmoru zajedno – pa kako da ne uživate? A biće glasno zato što vam međusobna komunikacija i razumevanje sada baš i nisu jača strana.

Umjećete oboje da „tjerate svoje“, a vi čak možete biti skloni i tome da voljenu osobu, svjesno ili nesvjesno, gurate u drugi plan, što ona neće nikako trpiti. Zato – više strasti i kompromisa, manje impulsivnosti i sujete i sve bi trebalo da bude u redu.

Slobodni će se burno i brzo zaljubljivati – samo nemojte da bude ono: „Zaljubim se pet šest puta u roku od tri minuta…“.

Zdravlje. Dobra zdravstvena situacija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info