Lav: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Za one oko vas, ovo će biti zahtjevna sedmica. Za vas, ovo će biti dani kada možete da pokažete ko ste i koliko vrijedite. Naravno, neće sve biti savršeno, ali sve ćete vi prepreke koje se postave ispred vas, tokom ove sedmice, regulisati na najbolji mogući način.

Možda će biti nekih negativnih momenata sa kolegama, jer ćete ih u potpunosti baciti u drugi plan, ali ne primajte iole ozbiljno njihove primjedbe, žalbe i kritike na vaš račun. Čeka vas dobra sedmica i neki fini poslovni rezultati.

Ljubav. Samo ako ste zaista ona prava cjepidlaka, naći ćete problem u partnerskim odnosima tokom ove sedmice. Ili možda ako volite dramu i hoćete da malo „ustalasate vodu“. Realno gledano, pred vama su dobri dani sa osobom koju volite.

I zašto ih onda kvariti, kada možete u njima da uživate? Mars, Sunce i Venera su u vašem znaku – tu je ljubav, tu je strast, tu je provod – koristite ovaj lijep period maksimalno, jer on neće trajati vječno!

Slobodni – opušteni ste, uživate u dešavanjima, u kontaktima sa suprotnim polom, u varnicama koje su jake, u tome što ste u centru pažnje… Sve je to lijepo, ali gdje je tu ljubav? Ma polako, ljubav se ne dešava preko noći…

Zdravlje. Nešto više fizičkih aktivnosti i rekreacije bi vam sad baš odgovaralo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info