Jarac: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Za vas je ovo zahtjevna sedmica. Mnogo posla i obaveza, a premalo pravih dostignuća, ostvarivanja pozicija, pokretanja kada su planovi u pitanju. Čekate neke informacije, neke papire i čini vam se da što duže čekate, to je sve dalje od vas.

To je samo vaša perspektiva koja nije tačna – ono što vam je bitno jeste se pokrenulo, ali nažalost, morate korak po korak. Ako je za utjehu, neke manje situacije ćete uspjeti da riješite i to vjerovatno u drugom dijelu sedmice.

Ljubav. Sedmica u koju ulazite i nije nešto naročito obećavajuća, kada su vaša partnerstva u pitanju. Neće tu biti tenzija i svađa, ne. Prije će biti nekog zastoja, neke neaktivnosti, kao da ćete oboje „otaljavati“ zajedničke trenutke.

Vi povremeno kao da niste prisutni, u mislima ste ko zna gdje (i ko zna sa kim). U suštini, najbolje ćete proći ukoliko se i partner i vi bavite svojim poslom i obavezama, a zajedničke trenutke koristite za odmor i opuštanje.

Slobodni, razmišljate o nekoj prošlosti, a moguće je da se u ovoj sedmici namjesti i situacija da tu osobu vidite ili da dođe neki kontakt sa njene strane. Da li će to nešto pokrenuti u pravcu obnove odnosa? Pa, malo je vjerovatno…

Zdravlje. Potreban vam je i mentalni i fizički oporavak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info