Djevica: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Vaši planovi zasad idu vrlo dobro, ali i pored toga vi ste svjesni da je još uvijek dalek i dugačak put do cilja, do onoga što želite. Rješavajte u ovoj sedmici, korak po korak, sve ono što se u prethodnom periodu zakomplikovalo, sve ono što nije dogovoreno – dogovorite, a sve ono u čemu ste kasnili – sada privedite kraju.

Iako će vam na početku sedmice sve ovo izgledati kao nemoguća misija, kraj sedmice ćete dočekati više nego zadovoljni onim što ste uradili.

Ljubav. Uglavnom korektna situacija u vašim emotivnim i bračnim partnerstvima. Možda ste vi pomalo umorni i iscrpljeni od svega pa ni nemate pravu volju niti želju da se posvetite voljenoj osobi, ali ćete nekako pronalaziti dovoljno vremena da budete tu onda kada je to stvarno potrebno.

Druga strana vas može podsjetiti na obećanja koja ste dali pa, svidjelo vam se to ili ne svidjelo, odgovaralo ili ne, trebalo bi da održite riječ.

Slobodne Djevice, mnogo razmišljate o jednoj osobi, a moguće je da je ona u ovom periodu daleko od vas ili da niste trenutno u kontaktu. Takođe, na meti ste udvarača, što vam sa jedne strane prija, ali sa druge – niko se ne ističe da biste mu posvetili svoju punu pažnju.

Zdravlje. Potrebno vam je i mentalno i fizičko opuštanje..

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info