Blizanci: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Radićete zato što morate i to će se i vidjeti (da bi bilo jasnije – vidjeće oni koji vas dobro poznaju, drugi ne). Da neko hoće da vas sasluša, čuo bi da vi sada, ali uopšte, niste raspoloženi za posao.

Da, radite, pričate, ugovarate, funkcionišete, odrađujete obaveze, sastančite, ali bukvalno morate da silite sebe. Vaše su misli ili negdje tamo daleko, na nekoj pješčanoj plaži ili ste pak u razmišljanjima u prošlosti – gdje god da ste, ali prisutni stopostotno niste. Malo će vam teško pasti pojačane aktivnosti na poslu.

Ljubav. Nešto krijete od partnera, a šta – to samo vi znate. Ili iskrivljujete istinu ili je prećutkujete. Ukoliko je to što krijete neko dopisivanje ili čak susreti sa drugom osobom – pa onda – povedite računa.

Ne kaže se bez razloga: „Zaklela se zemlja nebu da se svaka tajna sazna…“. Mislite o tome sljedeći put kad vas „zasvrbe prsti“ da pošaljete poruku… Generalno gledano, odnos sa voljenom osobom će biti čudan. Sve će izgledati kao da je u redu, ali ćete vi unutar sebe nešto biti „napola“.

Slobodnima se dopada jedna baš harizmatična i markantna osoba, doduše i osoba puna sebe i pomalo sujetna… No, šta je tu je – bitno je da komunikacije ima, a za dalje će se vidjeti…

Zdravlje. Još uvijek će vas povremeno mučiti stomak…

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info