Bik: Sedmični horoskop za period od 05.08.2019. do 11.08.2019.

0

Posao. Za vas bi bilo najbolje da ste u ovom periodu planirali godišnji odmor i da ćete biti negdje daleko, daleko od svih poslovnih dogodovština i još dalje od saradnika koji vam skakuću po živcima. Ukoliko niste te sreće i ipak ćete ovu sedmicu provesti radno, onda pripremite te iste živce na gotovs, jer će vam biti i te kako potrebni.

Naslušaćete se gluposti od drugih u ovoj sedmici pa vam povremeno neće biti jasno da li su ti ljudi preko puta vas ozbiljni ili se šale… Samo ne dozvolite da vas izbace iz takta.

Ljubav. Nije vam jasno da li vaš partner zaista ne vidi da se u vašoj vezi sve vrti oko njega – oko toga šta on hoće, oko toga šta on misli, planira, predlaže ili to radi zato što je jednostavno takav.

Imate vi štošta da kažete, ali još uvijek se trudite da balansirate i ne unosite tenziju u odnos. E sad, da li ćete baš u potpunosti uspjeti u tome tokom ove sedmice, veliko je pitanje. Ništa ne bi iznenadilo da voljeno biće „opletete“ onako kako samo vi znate…

Slobodni Bikovi, mora se priznati da se vi osjećate baš dobro, da ste zadovoljni sobom i da trenutno uživate u svemu, osim u ljubavi. Ta ljubav kao da vas zaobilazi u širokom luku. Da, imate nova poznanstva, imate i pomalo flertovanja i muvanja, ali odatle – ni makac.

Zdravlje. Sunčanica, oscilacije pritiska, pojačan rad žlijezda.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info