Večeras: Mlad Mjesec u znaku Lava (i kako da to najbolje iskoristite)

0

U zavisnosti od vremenske zone u kojoj živite, večeras imamo Crni super Mjesec u znaku Lava. Crni Mjesec ime je koje se daje drugom mladom Mjesecu u kalendarskom mjesecu. Iako u nekim zemljama ovaj fenomen pada 01. avgusta (što je slučaj i kod nas), on se i dalje naziva Crni Mjesec zbog blizine početka mjeseca.

Ovaj Crni Mjesec takođe je i super Mjesec, što znači da je veoma lijep i da je mnogo bliže Zemlji nego što je to uobičajeno. Kada se to desi, plime su pod većim uticajem vibracije Mjeseca, a ista stvar se dešava i nama. Crni super mladi Mjesec takođe donosi i početak novog lunarnog ciklusa, a ovaj novi ciklus dolazi nam nakon niza veoma snažnih i transformativnih pomračenja.

Na mnogo načina, početak ovog novog ciklusa pomoći će nam da se integrišemo sa ranama, transformacijama i promjenama koje su možda pokrenute tokom julskog pomračenja. Ukoliko su pomračenja uskomešala određene stvari ili donijela promjene u vašem životu, ovaj Crni Mjesec dozvoliće vam da se utopite u ono što se razvilo tako da možete početi sa smišljanjem narednih koraka i sa posmatranjem stvari na novi način.

Pod uticajem ovog Crnog Mjeseca, kosmičko nebo biće ispunjeno potencijalom i novim počecima. Međutim, moraćemo da idemo sporijim tempom te da dozvolimo energijama da odrade svoju “čaroliju”, jer otprilike u isto vrijeme kada nam pada Crni Mjesec, Merkur se priprema da izađe iz svog retrogradnog hoda.

Svaki mladi Mjesec ima potencijal da nam privuče stvari zbog čega je to i pravo vrijeme za postavljanje namjera, ali uz svu ovu energiju u vazduhu i efekte Merkura, sigurno ćemo morati da sjednemo i razmislimo o tome koja namjera je najbolja za nas.

Promijenili smo se. Pomračenja su nas uzdigla. Transformisala su nas i moramo biti sigurni da su naše namjere odraz toga. Svakako možemo biti nadahnuti ovim mladim Mjesecom i razmisliti o tome šta želimo da unesemo u život, ali moramo biti strpljivi, zadržati malo dah i slušati svoje srce kako bismo kosmičkoj energiji dopustili da se integriše i poveže sa energijom naše duše. Ako to uradimo, uspjećemo da dobijemo svježu inspiraciju koja nas čeka i da s njom stvorimo pravu čaroliju.


Kako ovaj mladi Mjesec pada u znak Lava, tako ćemo i mi sami biti podstaknuti da preuzmemo veću odgovornost i vodstvo u svom životu. Svi imamo moć da preuzmemo kontrolu nad svojim životom – svi imamo u sebi sposobnost da donosimo odluke koje su nam potrebne za svjetliju budućnost. Niko nas ne poznaje tako dobro kao što mi znamo sami sebe pa zato, tokom ovog Crnog Mjeseca, odvojite vrijeme da se malo povučete u sebe i uživate u onome što vam je u srcu.

Intuitivni ste, znate šta vam odgovara i šta nije u redu. Prestanite se boriti protiv onoga što mislite da biste trebali uraditi i smjestite se u istinu svog bića. Ponavljajte sebi: “Poznajem se, vjerujem sebi i znam šta je dobro za mene”. Za vrijeme ovog mladog Mjeseca, svi ćemo morati da se uključimo u tu hrabru energiju Lava i da se sjetimo kako smo uvijek znali, negdje duboko u sebi, šta je najbolje za nas.

Lav, takođe, vlada i srcem pa je ovo savršeno vrijeme da se posvetimo i energiji srca. Zamislite kako svu tjeskobnu energiju iz utrobe gurate u srce. Zamislite da svu maglovitu energiju iz mozga gurate direktno u srce. Zamislite kako vam ovi tokovi energije ulaze u srce i transformišu se u mudrost, istinu i nešto što je natopljeno ljubavlju, prihvatanjem i opraštanjem.

Pod čarolijom ovog Crnog Mjeseca zapamtite: poznajete sebe. Zapravo, kada bi postojala mantra za ovaj Crni Mjesec, ona bi glasila: “Niko vas ne poznaje bolje od vas samih”. Vi znate šta je ispravno, šta je najbolje za vas, znate na koju stranu je potrebno da okrenete i šta je potrebno da uradite. Spojite se sa hrabrošću koju imate u sebi i počnite da se krećete ovim svježim energijama sa ljubavlju koja vas vodi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info