Ovo su NAJPOPULARNIJE sunčane naočale ovog ljeta!

0

Sunčane naočale mnogo su više od zanimljivog asesoara. Da, možete ih naći u mnogobrojim oblicima i bojama, a koji se iz sezone u sezonu mijenjaju.

Naravno, prilikom odabira sunčanih naočala, najvažnije je obratiti pažnju na njihovu funkcionalnost (UV zaštita, kvalitet stakla i boja stakla samo su neki od njih), a zatim i oblik. Upravo sljedeći modeli su najpopularniji ove ljetne sezone.


Jedno je sigurno – zbog njihovog specifičnog oblika sigurno ćete se izdvajati od okoline. Idealne su za okrugli oblik lica.


Tamnokose dame, ovo je jedan od onih modela koji je kao stvoren za vas! Okviri će na najljepši mogući način istaknuti i dovesti do izražaja vaše lice, a ovaj model idealan je za dame sa četvrtastim oblikom lica.


Ovaj klasični model veoma lako ćete ukomponovati u svaki stajling, a idealan je za srcoliki i okrugli oblik lica.


Fantastična kombinacija boja okvira, a koja neodoljivo podsjeća na animal print, čini ove naočale idealnim asesoarom. Pored toga, ovaj model najbolje pristaje ovalnom i četvrtastom obliku lica.


Okviri samo sa gornje strane? Odlično! Totalno fensi i neobično, a najbolje odgovara damama sa trouglastim oblikom lica.


Bez obzira da li imate svjetliji ili tamniji ten ili svjetliju ili tamniju kosu – s tamnim okvirima nema greške, jer svima odlično pristaju. Ono na što bi trebalo da obratite pažnju jeste da ovaj model najbolje odgovara trouglastom i ovalnom obliku lica.


Modernija verzija klasičnog cat eye oblika nikada nije bila poželjnija ni popularnija. Štaviše, s pravom se može reći da je ovo najelegantniji oblik naočala, a koji najbolje pristaje damama sa ovalnim i okruglim oblikom lica.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info