Ljeto: Izgledajte fantastično sa ova tri koraka

0

Da biste vidjele razliku, nema potrebe da drastično mijenjate izgled – ponekad čak i male promjene mogu učiniti da izgledate kao sasvim druga osoba. Donosimo vam tri jednostavna načina da poboljšate svoj izgled ovog ljeta i izgledate apsolutno fantastično.

Isprobajte maskaru u boji


Ako se nikada ranije niste usudile da isprobate maskaru u boji, sada je pravo vrijeme za to – one su totalno in. Prvo nanesite malo crne maskare, a zatim probajte zelenu, plavu ili ljubičastu – oči će vam doći do izražaja kao nikada prije! U slučaju da ipak niste toliko odvažne, birajte maskare neutralnih nijansi – sa smeđom sigurno nećete pogriješiti, a odlična je zamjena za crnu te će vam jednako dobro istaknuti oči.

Odaberite jarku boju karmina


Još jedan odličan način da dobijete veoma upečatljiv izgled tokom ovog ljeta jeste i da se opredijelite za karmin jarke boje. Isprobajte narandžastu ili boju fuksije, kako bi vaše usne dobile pravi ljetni izgled. Za trendi stajling, odaberite mat verziju. Takođe, nemojte pretjerano šminkati oči – malo tuša biće sasvim dovoljno.

Naglasite boju kose


Jedan od najlakših načina da poboljšate izgled tokom ove sezone je da malo naglasite boju kose – za nijansu tamnija ili svjetlija biće sasvim dovoljno. Ovo ne zahtijeva mnogo posla, a vi ćete se osjećati kao nova osoba.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info