Vodolija: Sedmični horoskop za period od 29.07.2019. do 04.08.2019.

0

Posao. Merkur je jako spor u vašem polju poslovne svakodnevnice i obaveza tokom ove sedmice pa ćete se isto tako i vi biti spori po nekim pitanjima. Moraćete neke obaveze da završite, a baš će vas, baš mrziti i razvlačićete to dokle god i koliko god budete mogli.

Nemojte mnogo da se bavite papirologijom u ovoj sedmici, jer postoji dobra šansa da se totalno upetljate, a možda i zabrljate nešto. Manji problemi u poslovnim partnerstvima – stvari će čas ići super, čas će biti tenzije. Ne shvatajte ništa previše ozbiljno…

Ljubav. Vrlo, vrlo dinamičan period u partnerskim odnosima. S jedne strane – super je, kod partnera su Sunce, Mars, Venera i mlad Mjesec pa drago vam biće može da vas zatrpa pažnjom, ljubavlju i kojekakvim divnim dešavanjima.

S druge strane pak, toliko planeta u polju partnerove ličnosti pa još sa Marsem kao „vodičem“ može da donese i to da se vaše voljeno stvorenje pomalo osili, da postane previše sujetno i da krene da vam diktira neku svoju politiku. Ako do toga dođe, to baš i neće biti dobro, jer vi takvo ponašanje nećete dozvoliti.

Ukoliko ste slobodni, nema šanse da to i ostanete. Ako ništa drugo, mlatićete praznu slamu sa gomilom udvarača. Da li ćete nekome dati zeleno svjetlo – hmmm, sve je moguće…

Zdravlje. Sada je pravi trenutak da riješite nešto što odlažete ili što vas već duže vremena muči.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info