Vaga: Sedmični horoskop za period od 29.07.2019. do 04.08.2019.

0

Posao. Merkur kreće direktno u vašem polju karijere i pozicije, ali tokom ove sedmice ova planeta će bukvalno militi pa ne očekujte brze završetke ili brza razrješenja situacija u poslovnom segmentu. I dalje će stvari funkcionisati usporeno i dalje možete imati problem sa kašnjenjima (i vašim i tuđim).

S druge strane, mora se priznati da će vas poprilično „boljeti uvo“ i nećete se nešto naročito opterećivati ovim. Biće vam važno da se posao završi, pa kad god – ranije ili kasnije, isto mu se hvata…

Ljubav. Poslije perioda u kojem ste se mrljavili, kilavili, bili pretjerano emotivni i sami sebe saplitali u partnerskim odnosima, Vage ulaze u dane koji im donose dobru energiju, živost, ponovnu zaljubljenost, prvenstveno u sebe, a onda i u drago vam biće.

Zaboravite ono što je bilo i sada se okrenite provodu, uživanciji, osmijehu, društvu, putovanjima, a prvenstveno okrenite se zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom koje će sada funkcionisati mnogo bolje!

Ukoliko ste slobodni, evo vama tokom ove sedmice „strujnog udara“ od strane Urana – neko nov i neobičan koga upoznajete preko prijatelja, izlazaka, društvenih aktivnosti i mreža. Biće interesantno! Lijepa adrenalinska injekcija za vas!

Zdravlje. Sada ne smijete da stanete. Pokret, pokret, pokret!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info