Strijelac: Sedmični horoskop za period od 29.07.2019. do 04.08.2019.

0

Posao. Ako imate saradnju sa strancima ili tek planirate istu, ovo je odličan period za vas. Generalno gledano, vi sada stojite kao pokretač dešavanja i neko ko planira i usmjerava ljude oko sebe.

Nemojte da se iznenadite ukoliko vas saradnici ili kolege spontano postave kao predstavnika ili isture u „prve borbene redove“.

Ljubav. Vaše voljeno biće se malo zaglavilo u nekim situacijama, osjećanjima, nespokojima i, koliko god da vi pokušavate da drugoj strani objasnite da je to totalno bez veze i da ne gleda na stvari na taj način, u ovoj sedmici je malo vjerovatno da će vaše reči biti shvaćene i prihvaćene.

Zato je iluzorno da se trudite i da pokušavate da ispravljate krive Drine. Umjesto toga, bolje predložite neki zajednički izlazak, put, više druženja sa prijateljima – tako ćete lakše opustiti partnera.

Ukoliko ste slobodni, krenula je velika trka za osvajanje vas i vašeg srca. Prvo polako, a onda sve brže i brže kreću da iskaču udvarači – njihovo je da iskaču i da pokušavaju da vas smuvaju, vaše je da proberete i izaberete…

Zdravlje. Manji problemi sa stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info