Ribe: Sedmični horoskop za period od 29.07.2019. do 04.08.2019.

0

Posao. Na poslu – spektakl. Opšta gužva, svi vode neku svoju politiku, na prvi pogled kao da niko nikog ne ferma dva posto i ne sluša. A ipak, sve se nekako završi na vrijeme i na najbolji mogući način. U prevodu – tenzije ima, dramatičnosti ima, ali ima i dobre realizacije i uspjeha! I tek će ih biti.

Zato k renite da radite, krenite da se dogovarate, da uspostavljate kontakte sa važnim ljudima, da pokazujete koliko vrijedite. Sve će vam ovo trebati vrlo brzo, čak i prije nego što mislite!

Ljubav. Merkur, planeta koja vlada vašim partnerstvima, u vašem je polju ljubavi i zabave i kreće direktnim hodom u ovoj sedmici.

I pored toga, ova planeta će prividno biti statična u ovom periodu pa ćete i vi isto tako imati osjećaj da je vaš partner statičan po mnogim pitanjima, da nije spreman za komunikaciju, da nije otvoren prema vama i da se vaša razmišljanja i planovi nikako ne podudaraju. Koliko god da vam ovo smeta, morate pustiti, jer potenciranjem na razgovoru i otvorenosti nećete dobiti razrješenje već samo više ćutanja i zagonetki…

Ukoliko ste slobodni, obratite pažnju na poslovni segment. Pojavljuju se tu neke interesantne osobe koje bi vas mogle zaintrigirati i privući vašu pažnju.

Zdravlje. Blago nestabilna sedmica po pitanju zdravlja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info