Rak: Sedmični horoskop za period od 29.07.2019. do 04.08.2019.

0

Posao. Prvo će vas nervirati muški saradnici, a onda će krenuti da vas nerviraju žene. Pa će vas malo nervirati situacije sa novcem. Pa će vas nervirati što ćete shvatiti da na neke osobe ne možete da se oslonite i da računate.

A naročito će vas nervirati što ćete kasniti ili što nećete moći da pronađete prave riječi u pravom trenutku. E kad na sve to dodamo malo problema sa dokumentacijom i malo više problema u komunikaciji sa saradnicima, onda dobijemo jednu dinamičnu (to je fin izraz za nerviranje) sedmicu…

Ljubav. Kako je bilo u prethodnom periodu – sada će vam biti super. Bukvalno najkomplikovaniji period u ovoj godini ste ostavili iza sebe i sada možete lagano naprijed sa voljenom osobom. Provodite što više vremena zajedno, smijte se, uživajte.

Doduše, imaćete vi još uvijek u svojoj glavi milion i jedno neodgovoreno pitanje, mučiće vas neke situacije, a nećete moći da sa voljenom osobom popričate o tome, ali to će, bar za sada, morati da ostane neriješeno.

Posao, prijatelji, društvene mreže, bliža okolina – sva će ova mjesta slobodnim Rakovima davati šansu da upoznaju nekog novog i interesantnog. Neko će se pokrenuti prema vama, a da li ćete se i vi pokrenuti prema toj osobi – veliko je pitanje.

Zdravlje. Problemi sa grlom i plućima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info