Ovan: Sedmični horoskop za period od 29.07.2019. do 04.08.2019.

0

Posao. Unesite dobru atmosferu na radno mjesto, pretvorite makar jednim dijelom posao u zabavu i lakše ćete „preživeti“ to što će i dalje po nekim bitnim pitanjima i stavkama postojati zastoji i nemogućnost ostvarenja.

Merkur, kao planeta informacija, dogovora, povezivanja sa drugim ljudima i papiroloških pitanja, kreće direktno u ovoj sedmici, ali će bukvalno militi pa ne računajte da ćete sve ono što vam je važno razriješiti u ovoj sedmici.

Ljubav. Mars, Sunce i Venera, a polovinom sedmice i mlad Mjesec u vašem polju ljubavi i zabave – pa zar vam je stvarno potrebno još nešto da biste uživali u ljetnjim danima i noćima? Strast će prštati na sve strane, povlačiće se grandiozni zavodnički potezi, osvajaćete i osvajaće vas…

Doduše, možda vas riječi neće služiti kao inače, nećete pronalaziti one prave ili ćete ostajati bez teksta u najbitnijem momentu, ali vodite se onim: “Pogledi su govorili više od riječi”, i nema da vas boli glava.

A vi zauzeti ne gledajte mnogo sa strane u kratke ljetnje haljinice i preplanule momke već uhvatite drago vam biće i idite negdje na odmor ili izlazite više ili organizujte gala zabavu za prijatelje – svako prema volji i nahođenju.

Zdravlje. Izbjegavajte hladne napitke, čuvajte grlo.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info