Lav: Sedmični horoskop za period od 29.07.2019. do 04.08.2019.

0

Posao. Toliko ćete se gurati u prvi plan i govoriti: “Ja! Ja! Ja!”, da ćete vjerovatno sve oko sebe nervirati. A i baš vas briga što ih nervirate. Vi znate šta hoćete i znate i kako ćete to dobiti i nemate namjeru da prepuštate bilo šta slučaju.

U suštini, ovo je vrijeme da Lavovi osvajaju pozicije ili da se na iste vraćaju, u punom sjaju. Malo spustite loptu kada su šefovi u pitanju (između nas – da, u pravu ste i jeste pametniji od njih, ali to ne smijete baš da im kažete u lice). Ako neke stvari koče ove sedmice, ne brinite – uskoro kreću!

Ljubav. U vašem znaku su Mars, Sunce, Venera, a ove sedmice i mlad Mjesec. I sve je to super i donijeće vam odličnu energiju, ali ovoliko planeta u polju ličnosti ipak govori i o tome da ćete biti skloni da preveliku važnost pridajete sebi.

U partnerskim odnosima ipak mora postojati kompromis, balans i zajedništvo, a ako samo jedna osoba tjera po svome i diktira šta će se i kako raditi i odlučivati, onda to može da proizvede i tenziju. Zato s vremena na vrijeme obratite pažnju i na voljenu osobu i njena osjećanja i potrebe…

Skobodni, iskreno, teško je da Lavovi mogu biti usamljeni u ovom periodu. Mora tu da postoji makar jedan udvarač, a ne bi čudilo i da ih ima i više…

Zdravlje. Manji problemi sa krvnim sudovima, pritiskom i srčanim mišićem kod starijih Lavova.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info