Jarac: Sedmični horoskop za period od 29.07.2019. do 04.08.2019.

0

Posao. Merkur u vašem polju poslovnih partnerstava i javnosti ove sedmice će i pored direktnog kretanja biti izuzetno spor pa ne očekujte da baš sada rješavate situacije i stavke iz prethodnog perioda. Sve će ići sporije nego inače i imaćete osjećaj da se po mnogim bitnim pitanjima vrtite ukrug.

Sve ovo ostavite za narednu sedmicu, a sada se bacite na pripremu taktike, na razradu detalja i na planove. Tako pripremljeni, u narednoj sedmici, rješavate sve bez problema!

Ljubav. Partner će tokom ove sedmice djelovati nešto zatvorenije i povučenije u sebe nego inače. Nemojte da se tripujete i da počnete da sumnjičavim okom posmatrate voljeno biće.

Sve je u redu, svi mi imamo svoje žute minute kada smo osjetljivi i kada prosto nismo raspoloženi za priču. Možda komunikacija i neće ići baš glatko, ali bi strasti mogle da idu super. Pa onda nemojte da pričate, nego se ljubakajte – eto, pronašli smo rješenje!

Ukoliko ste slobodni, kvadrat Venere i Urana može da vam u život brzinski ubaci jednu ekstra zanimljivu osobu. Mjesta za dešavanja su druženja sa prijateljima, aktivnosti preko društvenih mreža, izlasci. Uživaćete u prijatnim kontaktima sa ovom osobom!

Zdravlje. Blaga osjetljivost stomaka, grla i pluća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info