Djevica: Sedmični horoskop za period od 29.07.2019. do 04.08.2019.

0

Posao. Sve će se dešavati iza zatvorenih vrata, u tajnosti – nećete otkrivati svoje planove, ali ćete vrijedno raditi na njima, pripremajući se da u septembru grunete u velikom stilu. Imaćete tajnu podršku, ali ćete isto tako imati i one koji vam iza leđa prave spletke, sapliću vas ili vas opanjkavaju.

Najbolje je da ih ne primjećujete uopšte, ionako neće imati baš neki poseban uticaj na vaše planove. Samo trenutnu nervozu će vam donositi i možda preispitivanje koji bi potez bio pravi da povučete.

Ljubav. Ako ste zauzeti, a usput imate i neku tajnu vezu, za vas kreće super period u kojem ćete em da se nauživate u toj tajnoj aferi, em će sa „redovnim“ partnerom uglavnom sve funkcionisati kako treba. Ukoliko ste bez tih „tajnih aktivnosti“, gledajte da u istu ne upadnete, jer će situacije pokušavati da vas sapletu i da vas uvuku u nešto strasno i burno i divlje i vrlo, vrlo zanimljivo…

E baš ako ste totalni karakter, vama će ova sedmica sa voljenom osobom uglavnom proteći u zajedničkim aktivnostima i sa puno interesantnih ljubavnih varnica.

Slobodni, postoji osoba koja vam se dopada (i kojoj se i vi dopadate), samo se još čeka kada će neko od vas dvoje povući prvi, pravi potez…

Zdravlje. Naglašen stres, kod nekih i anksioznost.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info