Blizanci: Sedmični horoskop za period od 29.07.2019. do 04.08.2019.

0

Posao. Izgledaće kao da je sve krenulo super, a onda će zakočiti. Ili će se dogoditi neki maler, neke iznenadne situacije koje će vas na trenutak zablokirati. Nestaće struje. Pokvariće se kompjuter. Kopir mašina će se zaglaviti. Saplešćete se dok trčite na važan sastanak i slomićete štiklu, isprljati se. I sve tako neke loše situacije.

Realno gledano – nisu strašne, rješive su. Ali vas izluđuju i vraćaju korak unazad. Samo polako, samo lagano i bez nervoze…

Ljubav. Komuniciraćete sa voljenom osobom strasno i glasno. Ono što je bitno i što vas gađa u srce ćete prećutkivati i čuvati za sebe, za sve ostalo vikaćete da vas cijeli svijet čuje.

U onome što je strasno i što vas spaja sa partnerom, uživajte na veliko, a u onome što vas razdvaja i što vas može posvađati, povucite ručnu kočnicu ako situacija krene da se zahuktava, a vi osjetite da ćete pretjerati. Dobar je period za kraće putovanje ili za mnogo lutanja po raznoraznim društvenim dešavanjima.

Ako ste solo, privlačićete pažnju, makar tri osobe će se motati nešto oko vas i pokušavati da vas osvoje. Ne ulijećite u avanture sa osobama koje su zauzete – možete vi mnogo bolje od toga.

Zdravlje. Osjetljiv respiratorni sistem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info