Bik: Sedmični horoskop za period od 29.07.2019. do 04.08.2019.

0

Posao. Klackalica u poslovnoj svakodnevnici. U jednom trenutku dosada, već u sljedećem neki ljudi vas izbacuju iz takta. Sa autoritetima ćete biti na ratnoj nozi ove sedmice – to mogu biti šefovi koji pokušavaju da uvedu promjene od kojih se vama diže kosa na glavi, ali mogu biti i osobe koje imaju takav „gromki“ nastup prema vama.

U prevodu – mnogo pametuju i bahate se. E takve će vam doći kao poručene da ih vratite na njihovo mjesto. Sedmica u kojoj gluposti dolaze brzo, a pametne stvari se odlažu.

Ljubav. Zastoj u komunikaciji i nerazumijevanje sa voljenom osobom sada može proizvesti tenziju i nesuglasice. Ukoliko neka stara pitanja nisu riješena – takođe. I vi i partner ćete smatrati da ste apsolutno u pravu i niko neće biti spreman da čuje mišljenje druge strane.

Ovo baš i nije sedmica da se ubjeđujete. Umjesto toga, više izlazite ili krenite zajedničkim snagama u renoviranje stana. Potrošite višak energije na nešto konstruktivno i dobro, a ne na svađu.

Slobodni Bikovi, pod jakim dejstvom Urana, mogu pokrenuti nešto što će vrlo ličiti na prolaznu ljetnju avanturu. Da li će to tako i ostati, to će se još da vidjeti. Mogući su i počeci veza sa zauzetim osobama.

Zdravlje. Češće kontrolišite krvni pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info