Vodolija: Sedmični horoskop za period od 22.07.2019. do 28.07.2019.

0

Posao. U kontaktu ste sa ljudima koji su glasni, pomalo arogantni i ubijeđeni da su u pravu u svemu. No, imate vi lijek i za takve i koliko god da se busaju u grudi na kraju uspijevate da ih svedete na pravu mjeru. Ipak, držite ih tačno tamo gdje treba, jer su vam bitni za posao, a toga nikako ne želite da se sada odreknete.

U međuvremenu, počinju da se rješavaju situacije koje su vam u prethodnih par mjeseci pravile problem ili su bile u zastoju. Konačno osjećate da idete naprijed, koliko god to sporo bilo.

Ljubav. Neka forma „predaha“ prisutna je u ovoj sedmici u vašim emotivnim relacijama. Iskoristite ovo vrijeme za više uživanja, za više opuštenosti i, naravno, za poboljšanje komunikacije sa osobom koju volite.

Oni koji se više posvete odnosu mogu računati da će i naredni period proći bez trzavica i zastoja. Napominjemo, jer od naredne sedmice ulazite u kraći period koji može donijeti probleme. Zato, spriječite na vrijeme, da ne biste poslije liječili.

Slobodne Vodolije su se zainteresovale za osobu koja im dolazi preko prijatelja ili sa kojom su se eventualno družile ranije. Simpatična je ovo priča i može vas čak i jače zaintrigirati. Takođe, preko poslovnog segmenta, neko malo mlađi od vas kreće da vam se udvara.

Zdravlje. Nešto više pažnje obratite na grlo. Možete da se prehladite, čak iako ne pijete hladne napitke.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info