Vaga: Sedmični horoskop za period od 22.07.2019. do 28.07.2019.

0

Posao. Neke dobre informacije, povoljne vijesti stižu do vas tokom ove sedmice. Prilika da na pravi način riješite nešto što je bilo u zastoju ili oko čega ste se dosta angažovali u prethodnom periodu. U suštini, primijetićete tokom ove sedmice da se sve pokreće, pomijera, da jednim dosta bržim tempom napreduje.

Da, uglavnom će se sve to vezivati za stare poslove, stare projekte, stare saradnike, ali ovo jeste prilika da od starog napravite novo, bolje i povoljnije po vas. Ili da više zaradite.

Ljubav. U posljednje vrijeme baš i niste u potpunosti „svoji“. Čak i da sve funkcioniše savršeno u vašim partnerstvima, postoji ta neka statičnost koja se duboko komeša u vama i želja da se nešto dogodi i stvari promijene i pokrenu.

U suštini, odnos sa voljenom osobom uopšte nije loš, ali vama je potrebna promjena pa možete čak upasti u neki lagani flert ili dopisivanje sa drugom osobom.

Slobodne Vage gledaju kako se neki bivši lome ponovo oko njih i to im je slatko, simpatično i zanimljivo, ali ništa više od toga. Odavno ste vi stavili tačku i nemate namjeru da od nje pravite zarez. A i šta će vam to kada osjećate da se nešto veliko i snažno i novo približava…

Zdravlje. Nastavite sa prekinutim treninzima, pravi je trenutak da se ponovo pokrenete.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info