Strijelac: Sedmični horoskop za period od 22.07.2019. do 28.07.2019.

0

Posao. Da, možda morate da ponovite neke situacije, da radite neke stvari ispočetka, ali uvijek ih privedete kraju na onaj način na koji ste zamislili i koji vam odgovara. Poboljšava se komunikacija sa saradnicima, a uspjeli ste da i sa šefovima pronađete zajednički jezik po pitanjima na kojima ste se do sada saplitali.

U ovoj sedmici vam idu mogućnosti da ponovo pokrenete situacije i dešavanja od kojih ste na neko vrijeme bili odustali. Ukoliko sarađujete sa strancima, poslovi kreću uzlaznom linijom.

Ljubav. Partner će i ove sedmice istjerati sve ono što hoće, ali možda na drugačiji način nego do sada. Možda suptilnije, mekše, sa više lijepih riječi, a možda ste jednostavno vi sada otvoreniji, raspoloženiji i spremniji da osobi koju volite izađete u susret.

Zar je zaista bitno da li je voljena osoba sposobnija da vas ubijedi ili ste vi raspoloženiji da popustite? Jedino je važno da će odnos funkcionisati. Još ukoliko putujete negdje zajedno, opustićete mozak totalno i uživati…

Slobodni se tek spremaju da pokažu ko su i šta su, kada je ljubav u pitanju. Ukoliko putujete, avanture vam se nude na dlanu. Vaše je da li ćete ih uzeti. Čak i ako ne idete nigdje, salijeću vas sa svih strana. Samo polako, ovo je tek početak dešavanja…

Zdravlje. Dobro se osjećate.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info