Ribe: Sedmični horoskop za period od 22.07.2019. do 28.07.2019.

0

Posao. Odlična poslovna sedmica za pripadnike vašeg znaka. Imaćete osjećaj da stvari držite pod kontrolom, da sve funkcioniše dobro da bolje biti ne može. Istina je da će mnogo toga da se popravi tokom ovog perioda, ali on je važan zbog još jedne stvari – pozicije koje sada zauzmete mogu donijeti one prave rezultate u narednim mjesecima.

Zato, uključite ambiciju u pravoj mjeri, budite korektni, pravedni i posvećeni onima sa kojima radite i ne brinite. Sve će vam se to i te kako isplatiti. Uskoro.

Ljubav. Retrogradni Merkur se vratio u vaše polje ljubavi i tokom ove sedmice će biti u jakom kontaktu sa Venerom. Eto prilike da se neka pitanja sa voljenom osobom riješe i poprave, eto prilike da se na drugačiji, ljepši, mekši i suptilniji način razgovara o onome što vas je do sada mučilo.

U suštini, u ovoj sedmici se mogu srediti mnoge situacije i poboljšati odnos sa partnerom. Nemojte propuštati prilike koje će vam se ukazati.

Slobodne Ribe će pod uticajem ovih aspekata ipak biti više okrenute ka prošlosti, ali gledajte da ovo bude samo na način da neku davnu priču zaključite i stavite joj tačku. Sada ste u periodu kada prošlost čistite i ne trebate da joj se vraćate. Nove ljubavi su pred vama.

Zdravlje. U ovoj sedmici osjećate se vrlo dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info