Ovan: Sedmični horoskop za period od 22.07.2019. do 28.07.2019.

0

Posao. Sve ono što vam promakne ili u čemu pogriješite, imate više nego dobre šanse da ispravite i sredite na najbolji način. Ako ne uspije iz prvog pokušaja, ne odustajte – iz nekog narednog hoće! Pred vama je sedmica u kojoj će se sve dešavati dosta brzo, a mnogo toga će vam ići naruku.

Postoji samo jedan preduslov – morate biti korektni, povlačiti poteze koji ne ugrožavaju druge i koji su zakonski ispravni. Obnoviće se neki kontakti koji su vam važni i dobićete drugu priliku za uspjeh.

Ljubav. Situacija u domu sa bračnim partnerom, ali i u emotivnim vezama, kreće da se popravlja u ovoj sedmici. I ne, to ne znači da će sve odjednom biti fantastično, već da ćete vas dvoje uspijevati bolje da se uklopite i lakše pronađete zajednički jezik.

Još ako od drugog dijela sedmice idete na odmor i postoji mogućnost da zajedno otputujete – ma milina, poboljšanje će ići znatno brže!

Slobodni, pogotovo oni koji će se tokom ove sedmice izležavati negdje daleko, na plaži – ljetnja avantura vam je zagarantovana.

Ukoliko niste baš za takve „forme“, onda se okrenite provodu i uživanciji, jer toga ćete imati koliko vam srce ište. Čak i ako ostajete kod kuće – očekujte poziv ili susret sa osobom koju znate odranije.

Zdravlje. Odlično. Malo stresa, ali se uspješno borite s njim.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info