Lav: Sedmični horoskop za period od 22.07.2019. do 28.07.2019.

0

Posao. Jedino što će vas u ovoj sedmici kočiti jeste slaba koncentracija i nemogućnost da se na pravi način, kvalitetno i efektivno organizujete. Zbog toga ćete pomalo kasniti u nekim situacijama, ali ćete šarmom i slatkim riječima sve to uspijevati da ispeglate.

Jedna prilično dobra sedmica je pred vama i nije ni čudo – Sunce vam je došlo da vas obasja i da vam da ono što vam je potrebno – uspjeh i napredak. Doduše, nekima će dati i odmor i odlazak na put, ali šta pa ima loše u tome?

Ljubav. Neka tajna, a slatka komunikacija, kao i susreti „da niko ne vidi i niko ne zna“ ponovo će postati aktuelni u ovoj sedmici. Ovo pogotovo važi za one koji su zauzeti, a vole da švrljnu, mada ni slobodni neće biti baš „operisani“ od ovakvih dešavanja.

No, ukoliko imate partnera i vjerni ste, vaš odnos će polako krenuti da se poboljšava. Malo pomalo. Neće to biti neki ogromantni koraci, ali ćete lagano ići naprijed. Zajedno. Ukoliko je bilo nekih nesporazuma, oni se sada mogu ispeglati i srediti. Možda ne u potpunosti, ali ćete svakako napraviti poteze ka tome.

Slobodni, jedan susret, pod okriljem noći, sa osobom koja vam je već poodavno „zapala za oko“, učiniće da procvjetate.

Zdravlje. Osjećate se neuporedivo bolje nego u proteklom periodu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info