Jarac: Sedmični horoskop za period od 22.07.2019. do 28.07.2019.

0

Posao. Opet će vam doći stari saradnici, opet će vam doći stari poslovi i stara pitanja, ali i stare šanse. Od tog starog odaberite ono što valja i napravite novo ili bar krenite tim putem. Ne očekujte ništa preko noći, ali ono što radite i uradite sada, daće svoje prave rezultate na jesen.

Vi nemojte žuriti, čak ni kad vas požuruju. Imate svoj tempo, svoj način i svoju pamet, ne treba vam tuđa. Biće u ovoj sedmici onih slatkorječivih što prodaju šarene laže. Iskulirajte ih, u potpunosti.

Ljubav. Stvari polako počinju da dolaze na svoje mjesto. Oluje su prošle, kod nekih su bile intenzivne i razorne, kod drugih su se više odrazile na osjećaj unutrašnjeg nezadovoljstva.

Međutim, poenta je u tome da od ove sedmice Sunce počinje da se probija kroz oblake i da ćete prvi put posle dugo vremena vidjeti da se partner ipak trudi da sve bude u redu. Samo polako pa dokle stignete…

Slobodni, mogućnost dosta jakog i strasnog odnosa, ali nešto se ne bi reklo da on ima šansi za trajnost. No, za malo uživanja i opuštanja – može. Da ne zaboravimo – evo još jedne sedmice u kojoj stoji mogućnost kontakta sa bivšim partnerom. Nemojte, ne vrijedi – koliko god da bude simpatično i slatko u početku.

Zdravlje. Vrijeme je za odmor i opuštanje. To će vam izuzetno prijati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info