Djevica: Sedmični horoskop za period od 22.07.2019. do 28.07.2019.

0

Posao. Otvara se prilika da ipak ostvarite nešto što ste planirali. Iako ste na trenutak pomislili da ste u prethodnom periodu napravili pogrešan potez, ispostavlja se da ste ipak bili u pravu. Djevicama tokom ove sedmice dolaze nove – stare šanse. I to one dosta dobre.

Neki od vas će se baciti na ozbiljno proučavanje budućih koraka. Za sada ćete ćutati o svemu i unaprijed uživati u događajima koji će se uskoro pokrenuti. Jedna osoba će vam dati ideju koju možete iskoristiti i primijeniti.

Ljubav. Pred vama je još jedna sedmica koja će proći prilično mirno. Nikakva posebna dešavanja neće uzdrmati vašu svakodnevnicu sa emotivnim partnerom mada se mora priznati da, ukoliko ne napravite neki zajednički iskorak, možda put ili više izlazaka sa prijateljima, neće biti ni pozitivnih pomaka.

Umjesto da se okrećete drugim stvarima i ljudima – okrenite se jedno drugom.

Slobodne Djevice će susresti osobu iz prošlosti koja će ponovo probuditi u njima uspomene i sentimentalno raspoloženje. Ovo čak može biti osoba iz vašeg djetinjstva ili škole – neko koga jako dugo niste vidjeli i čiji će vas ponovni dolazak u vaš život baš, baš obradovati.

Zdravlje. Solidna zdravstvena situacija. Opušteniji ste nego inače.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info