Blizanci: Sedmični horoskop za period od 22.07.2019. do 28.07.2019.

0

Posao. Niste baš strpljivi sa nekim saradnicima, ali umijete da se ugrizete za jezik i kažete samo ono što ide u korist i vama i saradničkom odnosu. Na taj način ćete lakše ispraviti i propuste i greške koje ste eventualno napravili u prethodnom periodu.

Ovo je sedmica u kojoj možete pokrenuti neke planove ili situacije od ranije i koje će sada, za divno čudo, profunkcionisati. U početnoj fazi ćete imati manjih problema sa organizacijom, ali će sve to ipak doći na svoje mjesto.

Ljubav. Jeste vaš vladar Merkur retrogradan i malo „potkačen“ opozicijom od strane Saturna i Plutona, ali ipak je tokom cijele ove sedmice u zagrljaju sa Venerom.

U prevodu – moraćete da progovorite o nekim temama iz prošlosti ili o pitanjima koja do sada nisu riješena sa voljenom osobom, ali ćete sve to nekako fino umjeti da „umotate“ kao u oblandu i da kažete na slađi i ljepši način. Voljenoj osobi i vama bi baš prijalo da na par dana pobjegnete negdje pa gledajte da to i uradite.

Slobodni Blizanci će poželjeti da se vrate ljubavi koja ih strpljivo čeka. Neko će se vratiti osobi iz prošlosti, a neko će se pomalo umoriti od lutanja i provoda i poželjeti da ostvari jednu stabilniju ljubavnu priču.

Zdravlje. Blaga osjetljivost stomaka.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info