Bik: Sedmični horoskop za period od 22.07.2019. do 28.07.2019.

0

Posao. Na poslu onako – nit’ smrdi nit’ miriše. Neki dani će vam biti pomalo dosadni, u drugim ćete nešto više živnuti, imati pojačan obim posla, možda se malo i iznervirati… I to je to.

Eto, imaćete priliku da završite sa papirologijom, da arhivirate neka dokumenta koja vam se vuku ko zna od kada, da obavite razgovore koje ste propustili i da možda čak odete i na onaj poslovni sastanak koji već danima odlažete. E, da – mogu vas kontaktirati i bivše kolege i poslodavci…

Ljubav. Ukoliko je komunikacija sa partnerom bila lošija u prethodnom periodu ili ako ste uspjeli da se tokom prošle sedmice „zakačite“, možda čak i zaćutite, u ovoj sedmici definitivno očekujte nastavak priče i konačni razgovor o pitanjima koja su do sada preskakana.

Međutim, da li će ovo donijeti neko značajnije poboljšanje u vašim emotivnim relacijama? Pa, iskreno, teško. Tu ste gdje ste i za sada ne mrdate nigdje, ali ne vide se ni neke značajnije, vama bitne promjene nabolje…

Slobodni Bikovi će u ovoj sedmici malo da se sudaraju sa prošlošću. Nemojte se iznenaditi ukoliko naletite na bivšeg partnera ili ako vam on, ničim izazvano, pošalje poruku. Možda će biti fino da malo zajednički evocirate uspomene.

Zdravlje. Dobro. Više se krećite, šetajte – prijaće vam.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info