m:SAT – Televizija dostupna svima

0

Prvih šest mjeseci pretplatu plaćate samo 0,99 KM

Zahvaljujući m:tel satelitskoj televiziji pod nazivom m:SAT, u mogućnosti ste da gledate najbolji TV sadržaj na bilo kojoj lokaciji u BiH.

Korisnici koji žive na selu, ili žele televiziju za vikendicu, mogu da uživaju u najkvalitetnijim TV sadržajima bez tehničkih ili bilo kojih drugih prepreka. Na kvalitet slike ne utiču ni vremenske neprilike, jake padavine ili vjetrovi. Sve što je potrebno jeste da se postavi satelitska antena i instalira risiver (prijemnik) i uživanje može da počne.


Ukoliko postanete korisnik ove usluge do 3. avgusta 2019. godine, prvih šest mjeseci pretplata iznosi samo 0,99 KM, a priključak takođe plaćate samo 0,99 KM. Možete izabrati izmeću Start, Plus ili Max TV paketa, u zavisnosti koliko kanala vam je potrebno, i uživati u bogatom filmskom, serijskom, dječijem, dokumentarnom, informativnom i sportskom programu.

Da biste postali korisnik m:SAT usluge, dovoljno je da pošaljete zahtjev putem m:tel sajta ili da pozovete 0800 50 000,  a na kućnu adresu vam stiže sva oprema potrebna za uživanje u TV sadržajima i naravno osoblje koje će je brzo i stručno montirati.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info