Vodolija: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. Sve će vam biti teško u ovoj sedmici. Niti vi imate sada elana za posao niti imate želju da na dnevnoj bazi tolerišete osobe od kojih vam se diže kosa na glavi. A morate. Kada već morate i ne možete pobjeći – e onda prikupite živce i energiju i krenite na posao.

A posla će biti, naravno, mnogo više nego što biste vi to željeli. Bićete spori, teško ćete se pokretati i za sve će vam trebati duplo više vremena nego inače. Ali ići ćete, korak po korak. Ka kraju sedmice i ka boljim danima tokom sljedeće sedmice…

Ljubav. U suštini, ništa se loše u ovoj sedmici neće dešavati u vašim partnerskim odnosima. No ili ćete imati osjećaj da ste ovaj period prespavali ili ćete osjećati neki unutrašnji pritisak i tenziju.

Ova vrsta eventualnog nezadovoljstva, preispitivanja odnosa i aktiviranje strahova, nije tog tipa da bi mogla dovesti do rasprave sa voljenom osobom. Prije izgleda da ćete se ćutke, sami sa sobom, boriti i maltretirati razmišljanjima. Pokušajte da se opustite, ne „spuštajte“ sami sebe.

Slobodne Vodolije se čas osjećaju usamljeno i razmišljaju o nekom novom početku, a kada vas neko „startuje“, oduvate ga na keca bez velikog razmišljanja. Nije ovo period za nove početke, niti ste vi spremni za tako nešto.

Zdravlje. Problemi sa varenjem, kičmom, žlijezdama. Dame, posjetite ginekologa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info