Vaga: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. U poslovnom segmentu prisutan je nespokoj. Osjećate se uskraćeno, nedovoljno cijenjeno, a s druge strane, pritisnuti ste zahtjevima sa svih strana. Od vas se očekuje da blistate i date sve od sebe, od vas se očekuju veliki poslovni rezultati, a vi to trenutno niste u stanju da to ispunite i radićete automatski.

Osjećaj zakočenosti i zablokiranosti, kada je ispunjenje vaših poslovnih ciljeva u pitanju, biće jako prisutni. Posvetite se rješavanju zaostataka i nedovršenih obaveza – to je nešto što morate riješiti.

Ljubav. Osećaj neispunjenosti i emotivnog nezadovoljstva biće prisutan kod vas, koliko god da je odnos sa partnerom trenutno normalan i stabilan. Jednostavno, vama nešto nedostaje, vama nešto fali da biste bili srećni i ispunjeni.

Trenutno ne gledate optimistično na vašu vezu, sami sebe „spuštate“ razmišljanjima koja vas opterećuju, u suštini – pravite problem bez problema. Najprije sebi. Partner pokušava da vas pokrene i „digne“, ali je to prilično zahtjevan zadatak u ovoj sedmici za njega.

Slobodni, možete se romantično zaljubiti, isfilmovati neku fatalnu ljubavnu priču od koje malo šta istinski može da bude. Nisu ovo dani za ljubav ni za nove ljubavne početke. Sačekajte malo…

Zdravlje. Više mentalna nego fizička nestabilnost u ovoj sedmici.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info