Strijelac: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. Imate osjećaj da u svemu kasnite. Čak i kada date sve od sebe, obavezno iskrsne neka situacija koja vas vrati korak unazad ili vas njeno rješavanje toliko okupira pa obaveze sa kojima ste započeli trpe.

Rješavajte sve ono što niste uradili, svu problematiku iz prethodnog perioda, jer nemate još mnogo vremena da ovo privedete kraju. Budite fleksibilni u svakom dogovoru i ne postavljajte sebi rokove za koje niste sigurni da ih možete i ispuniti.

Ljubav. Problem u komunikaciji sa osobom koju volite prilično je naglašen, koliko god vas dvoje zatvarali oči i pravili se da je sve u redu. U suštini, kada razgovarate ne pričate o onome što je oboma suštinski važno, već se vrtite u nekim besmislenim pričama i temama koje ste odavno prežvakali.

Povremenu napetost u ovoj sedmici aktiviraće sve ono što je vezano za eventualni zajednički posao ili za finansije. Neće biti rasprave – oboje ćete prije prećutati da ne biste izazvali raspravu.

Slobodni, vrtite se ukrug i ništa konkretno ne postižete. Malo flertujete i ništa više. Prošlost vam u ovoj sedmici visi nad glavom i konstantno vas podsjeća na sebe, željeli vi to ili ne…

Zdravlje. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info