Škorpija: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. Htjeli ili ne htjeli, u centru ste pažnje u ovom periodu. S jedne strane prija vam da se dokažete i da dobijate pohvale, ali s druge prilično vas opterećuje teret te neke „popularnosti“ koju ste odjednom dobili.

Ne upuštajte se u ubjeđivanja niti u rasprave po nekim pitanjima, pogotovo sa nadređenima ili sa osobama koje su vam poslovno izuzetno bitne, jer ćete morati silom prilika da se povučete i da priznate da niste u pravu, što će jako pogoditi vaš ego. Vaše je sada da blistate, ne „spuštajte“ sami sebe.

Ljubav. Jedan čudan period za vaša emotivna partnerstva. Iako je na prvi pogled kao sve u redu, ispod površine postoji veliko nezadovoljstvo, strahovi, opterećenost mnogim pitanjima, a vrlo moguće i sumnja i jaka ljubomora i to obostrana.

Biće teško uspostaviti pravu komunikaciju, razgovori će biti šturi i kao da ćete oboje izbjegavati teme za koje znate da bi mogle donijeti trzavice, a s druge strane oboje će vas mučiti osjećaj nedorečenosti. Pokušajte da izbjegnete ovo time što ćete biti aktivniji u društvenom životu i opustiti se.

Slobodni, period kada je prošlost ponovo aktuelna. Neko će vam doći, ali ne da bi ostao nego samo da bi otišao ponovo. Ukoliko se nadate rješenju i konačnom zaključku – teško…

Zdravlje. Manji problemi sa grlom. Nedostatak fizičke aktivnosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info