Ribe: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. S jedne strane, jake ambicije i potreba za dokazivanjem. S druge, potpuna neizvjesnost i nemogućnost da odredite dalji pravac vaše karijere i poslovnog statusa. Trošite svoje nerve pokušavajući da pronađete rješenja koja vam izmiču.

Shvatite da ne vrijedi da razbijate glavu nekim pitanjima već da se morate okrenuti poslovnoj svakodnevnici i rješavati tekuća pitanja i problematiku. Ako želite da pokrenete nešto što je u zastoju ili što planirate već neko duže vreme, to radite od sljedeće sedmice.

Ljubav. Pred vama je jedna čudna sedmica u kojoj vaše zadovoljstvo u emotivnim relacijama najprije zavisi od toga na koji način ćete gledati na odnos sa voljenom osobom. Ukoliko budete u pesimističnom raspoloženju, naći ćete sto i jedan razlog da budete tužni, emotivno nezadovoljni i da na neki mračan način razmišljate o budućnosti vaše veze.

Ukoliko uključite vaš optimizam, kojeg uvijek ima, samo ako mu dopustite onda ćete shvatiti da partner radi sve što je u njegovoj moći da opstanete kao par i da je dušom i tijelom vaš. Pa vi sad vidite šta ćete i kako ćete.

Slobodni, romantiku uključite od sljedeće sedmice pa nadalje. U ovoj – bolje ne ulazite u neke nove (a ni stare) emotivne priče, jer ćete se debelo razočarati. Kad tad.

Zdravlje. Problem sa stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info