Rak: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. U poslovnom segmentu stvari neće baš bajno funkcionisati. Pratiće vas osjećaj neispunjenosti i nezadovoljstva, šta god da se dešavalo „na terenu“. Nećete se razumjeti na pravi način sa kolegama, a odnos sa šefovima će biti hladan.

Možda ćete poštovati jedni druge, ali se nećete ni voljeti niti izlaziti u susret jedni drugima. Pomalo turobna atmosfera oko vas uticaće i na kvalitet vašeg rada pa vodite računa da ne napravite neke, gotovo pa početničke, greške.

Ljubav. Ili ćete biti fizički odvojeni od osobe koju volite ili ćete pak imati osjećaj da je između vas dvoje emotivni jaz kojeg je sada teško prevazići. Pomračenje Mjeseca odvija se u vašem polju partnerstava, istovremeno sa opozicijom Venere i Sunca iz vašeg polja ličnosti sa Saturnom i Plutonom iz partnerskog polja.

Za veze koje su već na klimavim nogama, ovo može biti kap koja je prelila čašu i razdvajanje. Za inače stabilne veze, trenutak u vremenu kada se nećete dobro osjećati: što više budete željeli ljubav i bliskost, činiće vam se da je ona sve dalje od vas. Proći će.

Slobodni, trenutni aspekti su dobri jedino ako imate namjeru da jednom za svagda raščistite sa nekom od prošlih emotivnih priča. Novi počeci – ne baš…

Zdravlje. Osjećanja možda jesu promjenjiva i vi emotivniji, ali je zato zdravlje stabilno.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info