Ovan: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. Pomračenje Mjeseca, u vašem polju karijere i pozicije, može donijeti probleme sa autoritetima i šefovima. Imaćete osjećaj da ste zakočeni i zablokirani baš po onim pitanjima koja su vam suštinski važna.

Na okolnosti ne možete uticati, ali možete na sebe – sada nije vrijeme da pretjerano insistirate na svojim stavovima, da uključujete ambicioznost, a pogotovo ne sujetu i ego. Sačekajte da se situacije raščiste same od sebe, a od sljedeće sedmice ćete lako da pokrećete ono što nam je važno.

Ljubav. Period je odličan za strast, savršen da svoje voljeno biće grijete ljubavnim vatrama, da sijate uz partnera, zadovoljni i srećni. Ova sedmica nije povoljna za stavljanje sebe u prvi plan, uskraćivanje nježnosti, bliskosti i emocija partneru, ljubomoru, dominaciju, opsesivno ponašanje…

Vrlo nezgodna sedmica u kojoj istovremeno imamo pomračenje Mjeseca u Jarcu i opoziciju Saturna i Venere – ovi aspekti donose krizu u odnosima koji su nestabilni, emotivnu distancu, a mogu najaviti i razlaze i nestanak onih ljubavnih priča koje su suštinski već „trule“.

Ova sedmica nije dobra za nove emotivne početke, jer donosi karmičke veze koje će biti prožete težinom, ljubavi sa razlikom u godinama i distancama…

Zdravlje. Prebrzo i previše se trošite. Stariji – problemi sa krvnim pritiskom i cirkulacijom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info