Lav: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. Kao da ćete se u jednom trenutku probuditi i shvatiti koliko ste u zaostatku sa svim obavezama i koliko malo vremena imate da ih riješite. Ne bježite od odgovornosti u ovoj sedmici, morate prionuti na posao i konačno privesti kraju sve ono što već izvjesno vrijeme stoji.

Prilično zategnut odnos sa najbližim saradnicima u ovom periodu, a moguće je da ćete shvatiti i da su vam neki od njih radili iza leđa. Konačno ćete dobiti informacije o nečemu što vas dugo muči i bićete spremni da krenete dalje.

Ljubav. Sada funkcioniše samo strast i ništa više. Komunikacija i osjećanja su u nekom čudnom stanju, ni tamo ni ovamo. Koliko imate problem sa partnerom, toliko imate i sami sa sobom – mnogi od vas uopšte ne znaju šta osjećaju, a ni šta žele.

Jedino što istinski znate jeste da trenutnom situacijom sa voljenom osobom niste zadovoljni, ali nemate pojma kako da je popravite i da li uopšte želite da je popravite. Koliko god to sada čudno zvučalo, nedoumice će vrlo brzo krenuti da se rješavaju i konačno ćete izaći iz ovog začaranog kruga u kojem se već dugo nalazite.

Slobodni, uživajte u životu, izlascima, slobodi. Nisu ovo dani za nove ljubavne početke pa ih fino zaobiđite.

Zdravlje. Problemi sa kičmom, zglobovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info