Jarac: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. Neke komplikovane ili teške odluke sada stoje pred vama. Teško vam je da napravite pravi izbor, jer vam se čini da šta god da odlučite to neće ići onako kako ste zamislili. Htjeli vi to ili ne htjeli, ovo jeste period kada se sa nekim poslovnim pričama, dogovorima ili ljudima mora završiti.

Pred vama jesu promjene, dopadale vam se one ili ne. Iako sada izgleda da ćete teško proći kroz ovaj proces promjena, možete biti vrlo prijatno iznenađeni već pred kraj ljeta.

Ljubav. Prilično zategnuta i napeta situacija u vašim emotivnim relacijama. Pomračenje Mjeseca u vašem znaku, plus opozicija Venere i Sunca iz partnerskog polja sa Saturnom i Plutonom u vašem polju ličnosti – sve ovo govori o osjećaju nezadovoljstva koje će biti jako prisutno.

Možete ponovo pokrenuti neka stara pitanja, koja ni u prošlosti niste uspjeli da riješite, a nećete uspjeti ni sada. Kod pojedinih parova čak može doći i do odluke o odvajanju, bez obzira da li je to odvajanje trajne prirode.

Slobodni, trenutno ne vidite neku posebnu ljubavnu perspektivu ispred sebe. Nemate veliki izbor – ili osobe koje su zauzete ili sa kojima imate veću razliku u godinama ili neka emotivna prošlost sa kojom ne znate šta ćete.

Zdravlje. Pad imuniteta, kičma, alergije i stres.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info