Djevica: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. Nešto što ste u prethodnom periodu pokrenuli, i oko toga se dosta angažovali, sada se aktiviralo i ide ka svom rješenju. Međutim, umjesto da se radujete, vi kao da ste počeli da preispitujete sebe, svoje želje i namjere i odjednom postajete neodlučni.

Dosta ćete se u ovoj sedmici opterećivati svojom poslovnom budućnošću i razmišljati o potezima koje ste povukli. Pred vama stoje neke odluke koje treba donijeti – ako možete, prolongirajte ih za početak naredne sedmice.

Ljubav. Neka polovična sedmica je pred vama, kada je odnos sa partnerom u pitanju. Neće biti osnova za veće sukobe ili trzavice između vas dvoje, ali neće biti ni nekog posebnog uživanja i opuštenosti.

Jednostavno, kao da ćete se mimoilaziti u ovom periodu i svako će funkcionisati na svoj način bez neke velike povezanosti. Vi ćete često svoje vrijeme posvećivati prijateljima i u krugu onih sa kojima se družite nalaziti zadovoljstvo, opuštenost i mir.

Slobodni, kao da ovo nisu dani za neko posebno ljubavno zadovoljstvo. Dosta je naglašeno sve ono što se vezuje za prošlost, ali je pitanje da li će se tu ostvariti bilo kakav značajniji kontakt. I da se ostvari – male su šanse za pravu obnovu odnosa.

Zdravlje. Problemi sa stomakom i varenjem, najviše zbog stresa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info