Blizanci: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. Da li zbog velike količine obaveza ili zbog toga što vam je sada previše svega na pameti, u ovoj sedmici brljate na sve strane, kada je posao u pitanju. Nikako da se fokusirate, organizujete – kasnite, griješite, zaboravljate ono što ne biste smjeli.

Kod nekih od vas se sada može pokrenuti i ozbiljnija poslovna problematika kojoj ćete morati momentalno da se posvetite. Iako u nekim momentima situacije mogu izgledati haotično i nerješivo – vjerujte, pravo rješenje ipak postoji.

Ljubav. Posao, a pogotovo finansijski segment, vas dosta opterećuje u ovom periodu pa ste prilično nervozni. E sad, bilo bi dobro da odvojite ove situacije od vašeg braćnog ili ljubavnog života i da pokušate da ne unosite nemir u odnose koji su vam važni.

Ukoliko svojim ponašanjem isprovocirate raspravu sa osobom koju volite, osjećaćete grižu savjesti kasnije i pokušavati da ove nemire izgladite. No, znate kako se kaže – bolje je spriječiti nego liječiti, je li tako?

Slobodni Blizanci, ove sedmice baš i niste u nekom naročitom raspoloženju. Neka prošlost vas kopka po mislima i trenutno možete biti okupirani njom i potrebom da uspostavite kontakt.

Zdravlje. Slabe tačke su stomak, kičma i pluća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info