Bik: Sedmični horoskop za period od 15.07.2019. do 21.07.2019.

0

Posao. Nećete imati baš dobru komunikaciju sa drugima i ako vidite da dogovori ili iole suvisao razgovor sa nekim ljudima ne može da se ostvari, dignite ruke i gledajte svoja posla. Ne možete nikoga ubijediti, a sada i ne trebate da to radite.

Umjesto da se bakćete pričom koja ionako ne daje rezultate, bacite se na završavanje obaveza koje niste priveli kraju – nemojte da vas drugi opominju, zaista vam ne treba još i to breme na leđima.

Ljubav. Preispitivaćete odnos u kojem ste, suviše često ćete se vraćati u prošlost, prebacivati sebi, kajati se ili pak razmišljati o nekim starim povređivanjima koja ste doživjeli od voljene osobe. Vrlo lako se može dogoditi da se u ovoj sedmici često osjećate razočarano, tužno, da niste sigurni u sopstvene emocije.

Svima nam u životu dođu tako neke „žute minute“, dođu pa prođu… Jedino što je bitno jeste da sada, dok ste emocionalno prodrmani, ne donosite bilo kakve bitne odluke vezane za vaš ljubavni život i partnera.

Slobodni, emotivna prošlost može zakucati na vrata, ali sada definitivno nije pravi trenutak da je puštate ponovo u život, jer dolazi samo zato da bi otišla opet…

Zdravlje. Problemi sa kičmom, kostima, zglobovima i stomačnim dijelom. Osjetljive žlijezde.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info